FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
parerea mea despre admini

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului ASYnet.myforum.ro -> Probeleme cu aDminii??
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
m_vlad007

m_vlad007

Data inscrierii: 23/Noi/2007

MesajTrimis: 02/01/2008 20:37    Titlul subiectului: parerea mea despre admini Raspunde cu citat (quote)

eu as zice ca pe server sa fie si administratori si moderatori si good chiar si slot pentru că se ceata toti intre iei si nu se respecta care este mai mare in grad adica sunt doar godd si moderatori ar trb sa mai fie si administratori si sloturi ca sa nu se mai certe si admini mai mici sai respecte pe cei mai mari dar asa nic
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DIrT

DIrT

Data inscrierii: 24/Dec/2007

MesajTrimis: 04/01/2008 14:50    Titlul subiectului: Re: parerea mea despre admini Raspunde cu citat (quote)

m_vlad007 a scris:
eu as zice ca pe server sa fie si administratori si moderatori si good chiar si slot fiindcă se ceata toti intre iei si nu se respecta care este mai mare in grad adica sunt doar godd si moderatori ar trb sa mai fie si administratori si sloturi ca sa nu se mai certe si admini mai mici sai respecte pe cei mai mari dar asa nic

eu zic ca are dreptate .. deoarece cand is vreo 4-5 admini pe sv .. incepe unu sa dea rr fara vot.. altu sa schimbe harta fara vot.. si tot asa .. zic sa nu se mai dea admine de acuma ca is prea numeroase .. si sa punem niste reguli pe sv sa se joace mai frumus .. o zi placuta !
Sus
qz3
Administrator
Administrator
qz3

Data inscrierii: 22/Noi/2007

MesajTrimis: 04/01/2008 18:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Problema s-a rezolvat cu adminii moderatori si asa mai departe
CcRaZy

Data inscrierii: 22/Dec/2007

MesajTrimis: 30/01/2008 17:38    Titlul subiectului: po da ;) Raspunde cu citat (quote)

po da ati rezolvato ;) miati scos adminu' ;) app mo rugat asu sa va zik k el numy joak p asy si sa imi dati mie adminu lui dak vreti bineinteles;)
Sus
Arsenal

Arsenal

Data inscrierii: 25/Ian/2008

MesajTrimis: 30/01/2008 23:41    Titlul subiectului: Re: po da ;) Raspunde cu citat (quote)

CcRaZy a scris:
po da ati rezolvato ;) miati scos adminu' ;) app mo rugat asu sa va zik k el numy joak p asy si sa imi dati mie adminu lui dak vreti bineinteles;)

Aici Ii topicu Probleme cu adminii nu request de admin posteaza unde trebuie ti-am mai spus // Arsenal // Locked // Reason - Solved .

<3 Deagle
<3 Arsenal
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului ASYnet.myforum.ro -> Probeleme cu aDminii?? Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum