| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
m_vlad007

Data inscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 02/01/2008 20:37 Titlul subiectului: parerea mea despre admini |
|
|
| eu as zice ca pe server sa fie si administratori si moderatori si good chiar si slot pentru că se ceata toti intre iei si nu se respecta care este mai mare in grad adica sunt doar godd si moderatori ar trb sa mai fie si administratori si sloturi ca sa nu se mai certe si admini mai mici sai respecte pe cei mai mari dar asa nic |
|
| Sus |
|
 |
DIrT

Data inscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 1 Localitate: Iasi
|
Trimis: 04/01/2008 14:50 Titlul subiectului: Re: parerea mea despre admini |
|
|
| m_vlad007 a scris: | | eu as zice ca pe server sa fie si administratori si moderatori si good chiar si slot fiindcă se ceata toti intre iei si nu se respecta care este mai mare in grad adica sunt doar godd si moderatori ar trb sa mai fie si administratori si sloturi ca sa nu se mai certe si admini mai mici sai respecte pe cei mai mari dar asa nic |
eu zic ca are dreptate .. deoarece cand is vreo 4-5 admini pe sv .. incepe unu sa dea rr fara vot.. altu sa schimbe harta fara vot.. si tot asa .. zic sa nu se mai dea admine de acuma ca is prea numeroase .. si sa punem niste reguli pe sv sa se joace mai frumus .. o zi placuta ! |
|
| Sus |
|
 |
qz3 Administrator

Data inscrierii: 22/Noi/2007 Mesaje: 70 Localitate: Barlad ; Zona : Confectie
|
Trimis: 04/01/2008 18:17 Titlul subiectului: |
|
|
Problema s-a rezolvat cu adminii moderatori si asa mai departe _________________ [url=www.ASYnet.8k.ro] [/url]
[url=http://ASYnet.idle.ro:27015]ASYnet.idle.ro[/url] |
|
| Sus |
|
 |
CcRaZy
Data inscrierii: 22/Dec/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: 30/01/2008 17:38 Titlul subiectului: po da ;) |
|
|
| po da ati rezolvato ;) miati scos adminu' ;) app mo rugat asu sa va zik k el numy joak p asy si sa imi dati mie adminu lui dak vreti bineinteles;) |
|
| Sus |
|
 |
Arsenal

Data inscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 12 Localitate: Bc
|
Trimis: 30/01/2008 23:41 Titlul subiectului: Re: po da ;) |
|
|
| CcRaZy a scris: | | po da ati rezolvato ;) miati scos adminu' ;) app mo rugat asu sa va zik k el numy joak p asy si sa imi dati mie adminu lui dak vreti bineinteles;) |
Aici Ii topicu Probleme cu adminii nu request de admin posteaza unde trebuie ti-am mai spus // Arsenal // Locked // Reason - Solved . _________________
<3 Deagle
<3 Arsenal |
|
| Sus |
|
 |
|